fbpx

socialt flöde

var med du också, använd hashtagen #beebargbg vi bevakar och re-postar gärna andras inlägg som är bra!
följ oss på vår 
Instagram här och gilla gärna oss på vår Facebook sida här

Bee Kök Och Bar

Vi är inte som alla andra! Vår själ, det som gör att Bee inte är som alla andra ställen, är att vi bryr oss,att vi ser varje människa och att vi bjuder ”på det där lilla extra” från oss själva! Varför Bee? Bee kök & bar, skapades som ett träffställe för alla typer av människor, oavsett kön, ålder, etnisitet, sexualitet eller politisk, religiös åskådning. Vi valde att vända på begreppet och kallar oss ”straightfriendly”. Detta för att mana till innebörden och eftertanke av betydelsen och onödigheten med att dela in människor i fack. Därför väljer vi vår personal med omsorg så att man förstår att ”leva konceptet” och ställer upp på dessa värderingar. Det är högt i tak och vi vill att våra medarbetare skall vara initiativrika och hjälpa oss att leva upp till våra gästers höga förväntningar och myndigheternas krav. Vi erbjuder våra gäster tre sammanflätade koncept. Ett på dagen, kvällen och natten. Skillnaden ligger i utbud, musik, personal, klädsel, lokalutformning och attityd. Dessa skall hela tiden vara konsekventa och relevanta. Och självklart är ingenting starkare än den svagaste länken. Så oavsett om du kommer för lunch, middag, ett glas eller bara för att få vara en stund så ska du alltid känna dig välkommen till vår stora familj!
Bee Kök Och Bar
Bee Kök Och Barsöndag, maj 2nd, 2021 at 3:23e m
Idag gjorde Christo sitt sista pass hos oss på Bee! Stort lycka till i framtiden och tack för alla fina år tillsammans. ❤️
Bee Kök Och Bar
Bee Kök Och Barfredag, april 30th, 2021 at 9:55f m
Sköna maj ,välkommen!
Vi på Bee önskar er alla en glad valborg och har ni vägarna förbi så har vi fyllt upp kylarna med massa godsaker. Vi håller öppet som vanligt, kärlek med distans. Välkomna och skåla in våren!
Va rädda om varandra. ❤️
Bee Kök Och Bar
Bee Kök Och Bartisdag, april 27th, 2021 at 12:57e m
Mycket är annorlunda i dessa tider. En massa förändring men också möjligheter....
Vår Christo på Bee har efter en del funderingar bestämt sig för att gå vidare i karriären.
Vi på Bee tackar Christo för 10 fantastiska år tillsammans och önskar lycka till i ny bransch.
Vi hoppas att Christo i framtiden dyker upp o gästspelar hos oss!

𝑂𝑐ℎ 𝑗𝑎𝑔 𝑣𝑖𝑙𝑙 𝑡𝑎𝑐𝑘𝑎 𝑎𝑙𝑙𝑎 𝑚𝑖𝑛𝑎 𝑘𝑜𝑙𝑙𝑒𝑔𝑜𝑟 𝑜𝑐ℎ 𝑔ä𝑠𝑡𝑒𝑟 𝑓ö𝑟 𝑑𝑒𝑛 ℎä𝑟 𝑡𝑖𝑑𝑒𝑛 𝑝å 𝐵𝑒𝑒. 𝐷𝑒𝑡 ℎ𝑎𝑟 𝑣𝑎𝑟𝑖𝑡 𝑚å𝑛𝑔𝑎 𝑟𝑜𝑙𝑖𝑔𝑎 𝑜𝑐ℎ 𝑢𝑡𝑣𝑒𝑐𝑘𝑙𝑎𝑛𝑑𝑒 å𝑟. 𝐵å𝑑𝑒 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑜𝑛𝑙𝑖𝑔𝑡 𝑜𝑐ℎ 𝑦𝑟𝑘𝑒𝑠𝑚ä𝑠𝑠𝑖𝑔𝑡! 𝑉𝑖 𝑠𝑒𝑠 𝑓𝑟𝑎𝑚ö𝑣𝑒𝑟, 𝑚𝑒𝑛 𝑛𝑢𝑚𝑒𝑟𝑎 𝑝å 𝑎𝑛𝑑𝑟𝑎 𝑠𝑖𝑑𝑎𝑛 𝑏𝑎𝑟𝑒𝑛!
// 𝐶ℎ𝑟𝑖𝑠𝑡𝑜
Bee Kök Och Bar
Bee Kök Och Barfredag, april 23rd, 2021 at 3:20e m
Förlängda restriktioner, smitta, belastad sjukvård.

Det gäller att hålla avstånd o hålla ut.
Det vi kallar
- Kärlek med Distans -
En del glädje finns ju.
Solen skiner 😊

Bee finns där för Dig!
Välkommen på nått gott! 🥂🍴
Bee Kök Och Bar
Bee Kök Och Bartisdag, april 20th, 2021 at 10:32f m
Det är tid att planera sommarsäsongen och vi söker nu dig som vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Planeringen för sommaren har redan börjat och vi hoppas att hitta dig som delar våra värdegrunder och som älskar att sätta gästen i fokus.

Därför söker vi nu sommarpersonal för att klara av alla våra besökare som brukar hälsa på. Det handlar om såväl servis och kök. Vi hoppas att du är intresserad och att du hör av dig. Sänd oss info o CV till personal@beebar.se
Hoppas vi ses.
Bee Kök Och Bar
Bee Kök Och Barfredag, april 9th, 2021 at 12:58e m
Burrata och friterad bellaverde är bara några av nyheterna ifrån bistromenyn. 🥖 🥦 🧀
Förstärk fredagskänslan med god mat och dryck hos oss på Bee. Välkomna! 😀